14.9.08

Ahad lagi..!!

Sunday uhh..hari yang sangat membosankan sebab apa? sebab aku keje hari ni..memandangkan customer banyak dari penang..and dorang off sunday..makanya telefon office takkan berdering..dan takkan ada email yang tanya dan mintak itu ini..maksudnya aku akan kebusanan 1 hari ni..tu jer..few days ago aku tak dapat nak online sebab internet kat umah kene potong..hua hua hua..hari ni baru nak bayar..sebab tak tahan dah tak leh nak online..n ayah aku bising pasal semalam dia balik nak online tak boleh..dia kasi 3 rat untuk bayar internet..so aku dengan muka yang sangat gunbira ambik..huhu..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...