11.9.08

EDC-UUM

Korang nak tau tak..UUM Sintok dah ada hotel sendiri *mesti ada yang nak kata "memang pon..ko baru nak tau ke"..suka aku la nak cita..blog aku..ala cam Hotel Intekma yang UiTM punya tu la..yang UUM ni dia punya nama EDC-UUM..EDC tu stand for Executive Development Centre..

Bilik dia tak la besar sangat..tapi selesa..facilities dalam bilik standard dengan hotel lain..tapi ada kurang satu benda..tapi aku dah tak ingat apa dia benda tu..kat bawah ni gambar bilik dia n toilet..aku ambik masa aku pegi Seminar Tahun Melawat Kedah 8-10 april 2008..FYI, toilet dia takde bath tub..bilik dia bersih dan kemas..cantik gak..hotel baru kan..mesti la cantik..

Hotel ni agak dekat ngan UUM..kiranya bila korang nak menuju ke UUM tu korang bleh tengok hotel ni di sebelah kiri korang..bebetul tepi highway tu..for those yang tak leh nak idup di tempat sunyi dan creepy, tempat ni bukan untuk korang ok..sebab tempat ni sunyi..for honeymooners..agak sesuai..sebab tahap kebisingan dia tu mencapai angka 0..hehe..

Makan...huh..best..memang sedap dan sangat berpatutan..Kalau datang kat Kedah ni..nak try leh la..sebab dekat dah ngan Bukit Kayu Hitam (gate to Thailand)..


Ni bilik dia..Twin Sharing..Tengok siap ada deco lagi atas katil..*FYI, kain warna ala2 gold tak gold tu bukan blanket ke comforter ke ok..tu bed runner cuma untuk deco sebab comforter, blanket and pillowcase dia light grey stripy white..


Ni Toilet dia..Shower with water heater..


Abaikan gambar aku yang tengah breakfast tu ya..matahari suluh muka aku...heh..kembang gila muka aku..time ni tengah membesar dengan sehat dan kuat...*sekarang pon sama..hehe..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...