7.9.08

Good Evening

Tak banyak sangat yang dapat diupdatekan..aku baru je subcribe 3 blog yang memang selalu aku baca di kala kebosanan melanda..dan di kala aku takde kejo nak buat..diorang ni memang active mengupdate blog..2 dah kawen Ogos hari tu..satu belom kawen, dah bertunang n getting marry Nov ni..bukan aku baca blog dorang sebab nak menyebok..aku harap bila aku baca blog dorang aku might gain something from them..means something good la..yang boleh dijadikan teladan dan contoh..kadang-kadang kita mungkin boleh belajar sesuatu dari pengalaman org lain..kan..

Actually aku admire 2 org dari dorang..sukar nak aku citakan kenapa aku admire dorang..mungkin sebab aku rasa dorang ni happy..meriah..ceria..and there is something yang membuatkan aku rasa they are good..my life isn't meriah, happy and ceria like theirs la..i'm a serious type of person who are not really sure the way of being so meriah, ceria and happy like others do..so..whenever i read people's story..i feel like i'm with them at that moment..aku rasa sket kemeriahan dan keceriaan yang dorang rasai..

Mine..aku rasa tak kot..biasa2 ja..jangan tanya aku kenapa..sebab aku pon tak tau ok..mungkin sebab aku terlalu serious..atau mungkin didikan family yang strict..*mak aku memang strick dan garang ok..masa kechik la..sekarang tak lagi...dari kechik mak aku dah ajar supaya aku menumpukan pada pelajaran dan jangan bersosial..makanya aku tak tau nak bersosial cam mana..dan aku pon jadi sangat seriuos until i don't know what i suppose to do when people make jokes..nak pretend to gelak or nak maintain serious sebab tak lawak langsung..honestly..aku bukan jenis yang suka kepada lawak jenaka yang dibuat orang ni..means cita lawak ke..ayat2 lawak ke..sebab aku tak berapa pandai nak tafsir lawak..aku tak bleh nak beza lawak ngan cakap biasa..lain la movie ke..sitcom ke..dah tentu2nya aku tau yang tu memang cita lawak..maunya aku gelak sampai nak pecah perut..susahkan jadi aku..hmm..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...