26.9.08

Lagi 4 hari nak raya

Eceh..entry ni tak berapa nak sangkut paut sangat ngan tajok kata atas tu..hari ni anak2 mak aku (adik ngan kakak aku) dah sampai balik..happening gila rumah aku..berbuke ari ni memang ramai bangat..cam ramai sangat la tu 7 orang jer..thee hee..


Hari ni suma anak mak ayah aku di rumah..means that cukup korum la..mak aku sengih sampai telinga..makanan penuh meja..besa la mak aku..kan..tapi yang dasatnya..habes weii..thee hee..


Aku tak ambik picas pon sebab tak plak terpk nak berpicas ke ape ke kan..sebab dah cam sonok sangat sebab suma ada kat umah..bukan selalu dapat kumpul semua sekali..yer la suma dok jauh2..aku jer yang masih dok bawah ketiak mak aku..aku plan kalau kawen laki aku pon dok sini ngan mak aku..boleh cam tu?..baru la laki aku nak kasi flying side turning kick free kat aku..=D


Raya tahun ni..banyak yang beraya dengan berbunga2 kat hati..Liza kawan sek aku kat teknik tu dapat baby boy..Yana yang dalam pic entry bawah ni bertunang..June biasa la..beraya ngan hubby..Zaida best friend masa sekolah teknik beraya ngan perut memboyot anak second..Herda beraya as tunang org..beberapa kawan aku beraya as isteri orang..sebab pakat2 kawen berjemaah bulan Ogos hari tu..memang sangat lah berbunga2 hati dorang..aku..?


Aku biasa je..berbunga gak sebab dapat bonus first..thee hee..suma orang dapat bonus..(nak cover sedey la tu..ecehcehceh)..Raya tahun ni sangat lah gumbira bagi aku..bukan gumbira kat luar..ni dalam hati..gumbira sesangat..sebab aku beraya as seorang yang dah dewasa (dah 26 kan..dah keje lagi..dah leh kasi mak duet..so rasa diri ni dah dewasa sangat)..haha..bleh ker cam ni?..ahaha..persiapan raya tu biasa je..sebab aku tak plak rasa nak beria2 hias rumah ke ape ke kan..aku nak ala kadar jer..but kat dalam ni dia happy lain macam..



::Serabai jer minah ni::


Tengok adik aku tu..coba nak conquer pc tu..sorry kay..aku bawak balik lappy kat umah (selalunya aku tinggal kat office)..so aku leh online memandangkan dia sebok nak main game aku yang baru 'Ranch Rush'..Ahkak tak kesah pon..janji aku leh online..thee hee..


Kakak aku kat bawah..sambung makan lagi ngan ayah aku..tu dok layan cita Labu Labi..ntah ape ntah..dah beribu kali tengok citer tu..Tak busan kerrrrr!!!!


Aku pon nak pegi sambung makan jap lagi..thee hee...sepatutnya aku online ni untuk send quotation pada customer..aku tak buat lagi pon..sekali dok layan blog plak..hampeh...!!!

Ok la..nak pegi makan..malas nak send2 email pasal keje ni lagi..karang2 la..sebab aku sememangnya tengah M.A.L.A.S..mungkin mood raya dah datang...nanti aku nak update pasal telinga aku plak..daa..

2 Mind Spoke Hand Wrote:

~LIZA~ said...

juz wanna wish u selamat hari raya.. maaf zahir & batin..

hOOdedLicIOUS said...

Thank..Same..Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2 u..Maaf Zahir & Batin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...