21.9.08

Fungus Attack

Nity nite peeps..

I got an ear infection..both my ears..but left one is the worst..i went to see the doc this morning..Mrs Doc said..it was seriously infected..it might attack my brain..i was like herkhzzz !! (dengan mata yang terbeliak terbelalak)..the bacteria gonna eat my juicy yummy brain..no no..i dont wana die..or cacat..or lumpuh..(terover plak)..it's my fault..i blame myself....i got this ear thingy prob months ago..i just buat dunno..cam terer..n now..i'm the one who suffer from the pain..uhuk uhuk..cakitnyerr..

Mrs Doc gave me several types of antibiotics to finish within a week..hope everything will be ok n back to the square one..i cant hear properly ok..so..everyone..please speak LOUDER OK!! so many ok..thee hee..see i still can laugh..


This is my ear..swollen a bit..



This is the pills i got..3 types of antibiotics to finish..another one (the yellow one) is pain killer..

4 Mind Spoke Hand Wrote:

Signorina Syima said...

ish...ish...ish... camana bley kena infection ni?? ni sure mandi kambing... uhuhuhu

kenapa curi skin aku... ini yg menyebabkan aku nak tukar kulit lagi...

hOOdedLicIOUS said...

Jangan cakap kuat2 la..karang org dengar tau..Mandi2 ayam jer.thee hee..

Aku try dok godek2 benda alah skin ni..suma yang aku try suma tak leh..kuar puteh jer..yang ni jer yang boleh..so aku malas lagi nak cari..aku ambik jer la..sowy la..*grin

Signorina Syima said...

bukan tak leh kuar.. dia lambat sikit nak upload.. ko ni kurang sabar la.. dia akan upload, tp lambat...

hOOdedLicIOUS said...

Aku bukan kurang sabar..memang tak sabar2..thee hee..dah paham dah skunk..mekasih..sila guna balik skin ko yang dulu tu yer..sebab aku rasa skin tu suit bangat ngan ko..bila ko tukar skin jer..lain plak aku tengok..kalau yang diamond2 blink2 tu..memang sangat la gorgeous n glamor u..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...