22.9.08

Update on Fungus Attack Part 1

Ni nak update pasal fungus attack hari tu..aku dah habeskan 2 antibiotics yang Mrs Doc bagi..berbuke ni start yang third type plak..telinga aku dah ok skit..takde sakit berdenyut macam memula tu..sakit sket2 jer..bengkak pon dah surut..Happy !!

Ubat yang third ni banyak..ta tau la bila nak habes..sebab makan 1 jer pon..haih~

Aku makan antibiotics ni tak pernahnya habes seumur hidup aku ni..kali ni aku mesti paksa untuk habeskan..sebab Mrs Doc dah warning..'kalau tak nak fungus attack brain..makan sampai habes'..so kene makan sampai habes..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...