8.10.08

Back to the square one

Kakak aku balik hari ni..terus nak pegi Soromban (Seremban)..sebab ada meeting..adik aku isnin lagi dah balik.busan la hari2 aku pas ni..sebab takde sapa lagi kat umah melainkan aku ngan mak aku..raya ni best bangat..pelik kan..macam la baru tahun ni raya..tahun2 lepas pon raya..but tahun ni cam lain sket la..mungkin sebab masing2 dan besor..aku pon dah keje..makanya tahun ni cam sangat lah best dan happy dan ceria..mungkin sebab family kitorang dan semakin besor, bersatu n kuat..makanya suma jadi best..aku harap tahun2 mendatang pon cam ni gak..moga2 la ya..sesama kita doakan..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...