9.10.08

It's Sunday Again

Tetibe tittle cam tu..giler tak berapa nak sesuai..tapi lantak la aku takde idea nak letak tittle ape..


Ahad raya ke 5 tu aku, mak aku, kakak aku n adik aku plan nak pegi JJ kat Perda..sebab aku nak beli u****s..thee hee..so berpusu2 la cam anak hipo balik kolam pegi JJ dengan orang yang ramai..nasib ade gak parking..pegi pon dah petang..


Cari2 punya cari tak jumpak dept pakaian..yang jumpak cuma groceries ngan hiasan rumah..maklum la JJ ni baru bukak..tak travel habes lagi..bawak mak aku plak..kesian la nak soh dia jalan sana-sini..so just abaikan niat memula nak beli u****s tu..


Masuk dept barangan hiasa rumah, letrik n ntah apa2 lagi tu kakak aku plak nak beli blander untuk mak aku..sebab blander mak aku tu dah uzur bangat..so cari punya cari beli la jenama Philips..sonok la mak aku..pusing2..kakak aku sambar bantal lapik kerusi dua nak letak kat kerusi kayu mak aku..hmm..kakak aku memang suka beli benda2 cam tu..






Banyak benda la kakak aku beli dipendekkan cite..malas plak aku nak ulas bebanyak..apa yang pasti aku beli makanan jer..thee hee..aku beli sushi n potato wedges..cam best jer aku tengok..adik aku beli junk food fav dia..besa la dia..



Adik aku ngan mak aku..satu lagi aku ngan kakak aku..dia memang suka pakai cam tu..abaikan gambar aku yang burokkksss tu ok..mak aku tengah mengunyah tu yang jadi cam tu tu..


Dah penat2 jalan meronda kakak aku ajak makan kat Old Town..dah lama wei aku tak makan kat Old Town ni..tapi sebelum tu aku dah beli 2 pretzel kat Auntie Anne's Pretzels.. aku suka yang original..adik aku suka garlic..pastu kakak aku plak nak yang garlic..so adik aku plak pegi beli..tak de la jauh sangat..



Roti2 yang dah bergigit tu keje kakak aku..dia kate nak kasi real skit..ntah ape2 ntah..layankan ajer..adik aku tu siap soh aku ambik gambar clutch gold dia tu lagi (pembetulan tu aku punya..dia yang nak sangat pakai)..malas aku nak ambik sebab aku masa tu dah snap satu..


Mak, kakak n adik aku order cold white coffee..aku plak as usual coffee ni aku kureng sket la..bukan kureng lagi dah..memang tak minum pon..tak suka la..for me hot white milk tea sangat lah menyamankan..kitorang memang suka makan roti so jangan heran kalau kitorang bley bantai roti macam2 jenes yer..apa2 pon kaya butter thick toast tu memang heaven giler..



Licin..the hee..senang nak cuci..


Dah habes makan tu kitorang pon balik la..letih woo..takde la jauh mana pon sebenornya JJ tu ngan umah aku..dalam 30 min jer kalau takde kete..apa yang pasti aku kene pagi sekali lagi sebab benda yang aku nak beli tu tak dapat lagi..kesian kan..ceh..tetiba jer kesian..ape ntah..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...