16.10.08

Mana la peginya ni

Aku heran sungguh..mana la aku letak camera aku ni..satu rumah aku cari tapi aku tak jumpak..hmm..misplaced mana tak tau..isk.geram tol..dah la orang nak pegi Singapore ni..terpaksa la ku bawak yang ayah aku punya..dah sebulan lebih aku tak tengok camera tu..last sekali aku guna masa Go Green hari tu..pastu aku transfer2 gambar..terus aku tak tau lagi aku letak mana..careless betol..geram geram geram pada diri sendiri..


Dah la mata aku ni dok merah tak pasal2..pedih2 plak tu..geram aihh..macam2..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...