10.10.08

Masuk Spital La Pulok


Kakak aku sebok nak tangkap gambar aku..sejak dia dah tau aku ada blog ni dia sebok nak ambik gambar soh aku masuk dalam blog..ape ntah..layan jer la labu..



Tengok siap ambik gambar mak aku lagi..ntah ape ntah..


Hari Selasa aku half day jer keje..sebab nak pegi Alor Setar..visit cousin aku yang accident..kesian wei..satu family tu..dia plak dah la ngandung..nasib baik takde masalah ngan baby dia..dia luka2 jer..hubby dia yang teruk..patah pergelangan tangan..sampai kene masuk besi..kesian wei..


Anak dia yang first luka kat kaki ngan tangan..si bapak ni nak selamatkan anak dia la makanya tangan dia patah..tu la pengorbanan seorang bapa..emo plak aku tetibe..


Aku snap pic wad tu jer..sebab ramai orang so aku tak dapat nak snap pic..ni pon aku ambik curi2 jer..nampak jari aku kat atas tu..gila kalau nurse tau mampos aku..


Balik pon dah petang..sampai kat umah malam..dengan lapar lagi..tapi tak makan sebab takde benda nak makan..kedai suma masih tutup..dorang syiok raya tak habes lagi..kesian kan..kesian lagi..tetibe jer..layannnnn...

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...