8.10.08

Rumah Terbuka Aidilfitri

Malas tu masih ada sebenarnya nak mengupdate blog..tapi kalau tak update karang banyak plak yang tertunggak kan..cam tak best la plak..


Rumah terbuka raya keempat hari tu memang best..sebab ramai orang datang..termasuk la sedara-mara..gambar aku tak ambik..sebab tak sempat..sebok melayan orang yang datang..sedara mara, sahabat handai dan jugak client2 aku..


Aku ni tak ramai kawan kat sini sebab aku belajar jauh2..makanya kebanyakan kengkawan suma dok somewhere out of kedah..bila raya memang takde kengkawan datang bertandang..seingat aku memang tak pernah..but masa open house ni ada client merangkap sahabat datang..aku sangatlah happy sampai rasa cam nak lompat sampai bumbung..Thank to all yang datang memeriahkan open house kitorang..


Apa yang sangat menghappykan aku sekeluarga..Aunty aku ngan kakak2 aku datang ngan family dorang (abang sulong takde dia dah balik Taiping..raya sana plak)..sangatlah syiok dan bahagia..thanks to them also..kitorang suma sayang ngan dorang..aku harap relationship ni akan berkekalan macam ni sampai bebila..coz aku sayang suma kakak2 aku n adik2 aku n termasuk abang2 aku..*grin

2 Mind Spoke Hand Wrote:

June said...

over over..emo emo..hehe bluekkk :P heheheeh XoXo

hOOdedLicIOUS said...

over sket ja..emo sket ja..takpa..janji tak meroyan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...