19.10.08

Tak bleh ke mandikan dorang




Teruja aku dapat tengok gajah dekat2..ni anak dia jer..mak dia dorang buat guna untuk elephant show..ni kat luar..nak kasi makan ke nak bergambar ke kene bayar ok..RM20 kot kalau tak silap..oleh kerana aku pegi buat inspection kat A'famosa Resort Melaka maka aku leh masuk semua Theme Park dia free n ambik gambar Free..ngeh ngeh ngeh...





Sombong tol bendalah ni..aku nak ambik gambar dia dia paling lak..cam tau2 aku nak ambik gambar dia free..kuang hajo tol..ni mesti tuan dia ajar ni..ni pon sama kalau nak ambik gambar kene bayar..exploitasi binatang betul dorang ni..





Apa persamaan dua binatang ni agak2 korang...dua2 bau busuk..thee hee..busuk gilo wei..tak lalu aku nak pegang pon..adik aku bergambar ngan pony kat Cowboy Town..dia cakap busuk pony tu..sampai tangan dia busuk..nyumpah2 adik aku..pastu dia nak bergambar kat kerusi tempat dorang letak orang utan untuk begambar..busuk gak tempat tu..marah2 adik aku sebab kene yang busuk2 n tak jadi nak ambik gambar kat situ..ha ha ha..





Kakak aku pon ada ambik gambar kat pony tu..dia pon cakap benda yang sama..konklusinya zoo dia memang teruk..busuk..masuk jer kawasan dia leh bau dah..busuk sesangat..tak suka tau..


P/S: Apsal aku asyik update pasal binatang jer neh..

2 Mind Spoke Hand Wrote:

sHwEeT ByAtcH said...

zoo mmg smelly...

xshuke2~~~

hOOdedLicIOUS said...

tapi yang ni lagi kuat busuknyer..haih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...