16.10.08

Travel Malaysia 2008 - Singapore Expo




Masa korang baca entry ni aku dah bertolak ke Singapore dengan van yang diuruskan oleh tourism Kedah..yang akan ikut kitorang cuma Kedah Resort n Homestay Jeruju..so we will be 4 in group respresenting Kedah untuk Travel Malaysia 2008 di Singapore Expo..haih~


Ni kira 2nd time la for me n Mrs Manager..tapi first time merupakan pengalaman yang sangat ngeri la..sebab kitorang main redah masuk je guna bus..so penat naik turun MRT jer lah..n berebot2 masa nak balik..dah rupa pelarian dah..tapi sampai gak Sentosa Island yang orang sebot2 tu..aku ada tengok dalam cite Wonderfull Life (siri korea)..indah khabar dari rupa jer sebenarnya..haih~


Kitorang dijangka bertolak ke Singapore kul 10.00 am 16 Oct 2008..dan dijangka balik 20 Oct 2008..Ni kira pengalaman pertama buat promo kat negara orang ni..doa2 kan yer..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...