9.10.08

Update on Fungus Attack Part 2



Ubat lagi..yer yer ubat yang sama dengan yang dulu..ni kali ke 3 aku pegi klinik


Ni nak update skit pasal fungus attack hari tu..3 kali aku pegi jumpak doktor..sampai last sekali dari telinga kiri fungus tu pindah pegi telinga kanan plak..aku pon tak tau ape la silapnya..but alhamdulillah now getting better after aku habes makan antibiotik last hari tu..aku pon tak pegi klinik lagi pas habes ubat hari tu..rasa cam nak recover sket..elok la dari hari tu sampai aku nak tido pon tak boleh sebab sakit bangat..


But aku plan nak pgi ENT tengok..sebab dua2 tu telinga aku jadi cam ni..cam pelik la kan..selalunya orang kene infection sebelah jer..aku plak sekali dua2..n plus dah berbulan2 tak baik2..tak ke pelik..cam doktor tu kata la..kalau buat donno n buat kering jer merebak attack otak ke..tak pasal kene penyakit meningitis plak aku..doktor kata bukan aku kata..


Doktor kata lagi..infection telinga ni jangan buat main2..sebab dekat dengan otak..dia boleh merebak jadi penyakit cam aku kata tu la..


For those yang tak pasti cam mana penyakit meningitis tu..according to Oxford Dictionary meningitis could be defined as inflammation of the membranes covering the brain and spinal cord..


Bunyi cam seram kan..aku yang kena lagi la seram..nak kena pegi rujuk kepada yang pakar tengok cam mana..apa2 nanti aku update len pasal ni..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...