9.10.08

Yeyyyy...Berjaya....

Huh..aku nekadkan diri nak redah hujan balik gak sebab jam dah tunjukkan kol 7.00 pm..takot wey dok sensorang kat office..karang ada plak yang datang meneman..dah la office2 lain dah tutup..takot aihh..



Ni pandangan dari atas tingkat 1..office aku tingkat 2..




Yang aku bulat warna kuning yang tak berapa nak nampak tu kete aku yang nun agak jauh di sana..masa ni dalam kol 7.00 pm cam tu..




Muka tuan blog yang soka sangat dapat balik romah..aku redah hujan..dalam hujan lebat tu aku berlari2 emak habes basah suma..picas ni aku ambik sendiri sesambil drive..nasib baik tak banyak kete..so abaikan jer la kualiti dia ek..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...