7.11.08

Anugerah Skrin 2008


Adlin Aman Ramli & Nurul Syuhada

Gandingan tak menjadi pada aku..memula tu cam menyampah jer..sebab si Adlin tu penuh ngan sindiran..but pas break..aku rasa dia kene bambu kat belakang kot dah cam ok skit walaupon sindiran tu still ada but cam dicover ngan lawak2 stupido..ok la daripada memula..Nurul Syuhada..hmm..baik ko teruskan hostkan documentary sebab tak berapa nak sesuai..kalau nak gak hostkan event cam ni..baik ko pegi berguru ngan Afdlin, Harith, Aznil, Kak Engku, Bob Lokman, Salleh Yaakub & Fauziah Ahmad Daud dulu..sebab host untuk event cam ni kene ade personality yang unik dan lain dari yang lain..kene tahu nak berinteraksi dengan audience..dan yang paling penting tahu cam mana nak menceriakan dan menggamatkan suasana..So far..ko boleh la..ni first time..belajar lagi..


p/s: Pada aku personality TV berbentuk documentary n informative tak berapa nak sesuai dijadikan host untuk event macam ni..tak cukup dengan cantik jelita jer..kalau tak cantik lagi bagus.. Dorang punya tonasi suara tu tak berapa sesuai..dan cara dorang berbahasa tu pon bunyinye serius dan terlalu firm..

2 Mind Spoke Hand Wrote:

cuteaslina said...

tak tengok pun anugerah skrin nih...cam boring je...hehe...tatau plak memang betul boring upenye...

cube kalo nurul syuhada sorang jek jadik pengacara...mesti dah jadik cam dokumentari skrin dah...takleh letak anugerah skrin dah...hehe!!

hOOdedLicIOUS said...

AHAHA..betoi..tak sesuai tau..nurul shuhada try nak buat2 cam happening tapi tak jadi..cam tak ikhlas jer..thee hee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...