23.11.08

Apa la nasib ni..hadoi

Bengkek ja hati ni...


Pasai pa?pasal adapter lappy aku wat hal lagik..aku tengah baik punya install sofware dia terpadam..lappy aku punya battery memang kong..so dia tahan 1 jam ja kalau tak pasang adapter..aku geram dan sangat marah..tapi dalam ati jer la..esok baru technician mai ambik..nak claim warantee dia kata..haih..bikin panas..


So sekarang aku berblogging guna pc yang ada tercongok kat office aku takdak sapa guna..admin assistant kitorangkan dah berenti..so pc ni takdak user la..sib baik ada gak pc ni..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...