21.11.08

Assistant mak aku balik dah


Eeeerrrrkkkk.....apsal aku nengok budak ni cam kuros plak..actually dia dah montel balik ok sekarang..so jangan tertipu dengan gambar ni..gila jeles aku ni..thee hee..



Hari ni 'makcik' ni balik..dah on the way tu dari Batu Pahat, Johor..kul 3.30 am sampai kat Sp..mak n ayah aku akan pi ambik dia kat sana..tak kosa aku nak bangun awai2 buta..gila jauh SP tu..dalam sejam gak la..Butterworth dekat..10 min dari tempat aku..tapi dia pi amik tiket pi sp plak..haih..


Oh ya lupa nak kenalkan..ni adik aku..satu mak satu pak..bleh cam tu..yang ni kira bongsu..bongsu pompuan..aku kan ada satu lagi adik laki..tapi yang ni berlain skit na..nama adik pompuan aku 2 tuttt..perlukah aku boh nama dia..tak payah la kot..sebab ni blog aku..satgi dia over famous dari tuan blog plak kan..gila keji aku ni..


Adik aku belajaq kat U tuttt..tak payah habaq la no..dok buat iklan free kat depa wat pa kan..dia amik course Environmental Engineering..dah tahun 2 ka 3 dah aku pon tak sure..semua 4 tahun..tapi adik aku terus lompat pi tahun 2..sebab dulu dia dip kat poli..so leh lompat tahun la kan..tranfer credit..


Aku malaih la nak puji..tapi dia ni memang genius..walaupon nampak cam lembek ja..manja tak tau hala..apa2 pon..dia ni best la..cam kawan..cuma kadang2 tu..bikin panas gak la..ahaha..besa la nama pon adik..ok la..tarra..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...