5.11.08

Camera aku dah jumpa

Hari tu aku ada bunyi pasal camera aku yang dah hilang kan..pada yang termangu2 klik sini untuk ke entry tu..aku dah jumpak..rupanya ayah aku yang ambik sebab dia ingat tu camera dia..camera dia plak ada pada aku..haih..

3 Mind Spoke Hand Wrote:

Redbloodsnow said...

Alhamdulillahhhhh dh jumpe balik
nasib bk ayah ak yg teramik kan
klo org len yg teramik...sure x akan pulangkan balik..hehe

hOOdedLicIOUS said...

Actually dia ingat cam tu cam dia..sebab dia pon tak pasti cam mana rupa cam dia..so dia nampak cam dalam laci dia ingat dia punya la..

hOOdedLicIOUS said...

at least dah tahu sape yang amik..release sket..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...