6.11.08

The good old day..

Alkisah Kelas Industrial Relation and Labor Studies batch 2004/07 di Unimas..kitorang actually ramai..tapi banyak yang dah gagal berhenti la gagal mengulang sem la..so dorang dah tak rapat ngan kitorang..makanya ni jer yang tinggal..the oldest aku la..the youngest Mr Timothy..dia muda 3 tahun dari aku..



At the back from left: Tamil Selvi (aku panggil dia Aci..dia actually sebaya ngan aku), Kogilavani a.k.a Kogi & Nelson Irwing a.k.a Nelson..
Front from left: Siti Shahida Maasah
a.k.a Kak Cida, Erdanur Erza a.k.a Erda, Me a.k.a u dont wana know, Dona Monna anak Jimbau a.k.a Don, Nazlina Zainal Abidin a.k.a Kak Naz & Timothy a.k.a Tim..



At the back from left: Nelson, Selvi & Kogi
Front from left: Me, Shida, Norhayati a.k.a Ereng (aku panggil Reng jer), Loh Siew Shya a.k.a Shya, Erda, Simang, Dona & Same



Kesian Erda..nampak tudung jer..



Stand: Simang Sit from front: Ping Anak Tuban a.k.a Ping (the only Berawan (or Perawan i'm not so sure) dalam kelas aku..maksudnya dia punya tribe la..), Syida, Reng, Dona & Erda



From Left: Anthea Caroline Anak Hang a.k.a Anthea, Same & Baverly Allison (tak berapa nak sure nama penuh dia)..Anthea and Baverly both are the only Bidayuh in my class..Same and the rest are Iban..



The 3 and only Chinese Girls in my class..



From left: Liew Li Foong a.k.a Li Foong, Shya & So Sze Yin a.k.a Sze Yin



From left: Lenny Hanna Anak Majing a.k.a Lenny, Shya, Simang, Haslina Sapian a.k.a Ina (the only Melanau in my class) & ... you know who..



Nazlina Zainal Abidin (aku panggil dia Kak Naz even dia muda dari aku..)



Timothy (kitorang panggil Tim jer) & Same Anak Edward


Apsal gambar ni lain..?..sebab aku nak highlight si Nguang Ung Siong ni (budak laki dalam gambar ni..kitorang panggil dia Siong jer)..masa kitorang buat party tu dia tak ikut sebab injured main badminton..orang2 kat UNIMAS kenal dia as Rashid Sidek..sebab muka dari jauh cam Rashid Sidek..Dah tu main badminton plak..dia ni Presiden Kelab Badminton UNIMAS..Dia the only Chinese guy dalam kelas aku..



Noni, Kak Naz, Fiza Penang a.k.a Fiza Gagak, Zimah, Reng, Nor..Dorang yang dalam gambar ni selain Kak Naz n Reng ni actually kengkawan kitorang gak..sama sefakulti ngan kitorang iaitu Fakulti Sains Sosial..course lain2..Noni and Nor sama course (Mass Com)..Fiza ambik International Studies..Kenapa aku letak gambar dorang..?..sebab kebetulan jumpak dorang kat sini..memandangkan dorang kawan aku gak dan ada time party tu makanya aku letak gambar dorang sekali..

This being taken at Damai Beach, Santubong, Sarawak during our farewell BBQ party..5 of us (Me, Shya, Sze Yin, Ina and Selvi) were graduated that year..It was a goodbye party for us..

2 Mind Spoke Hand Wrote:

NaiPing said...

ha...my race Berawan ah..not Perawan..haha...My nama shud be write as Ping Tuban..no term 'Anak'..;)...upload more photos plz....hehe

NoruleHitler a.k.a Cayang Alin said...

haha..sorry ping..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...