13.11.08

Kaluit la..

Hari ni agak panas gak..bukan panas cuaca..tapi panas hati..tapi aku takdo la sampai nak maki hamun histeria bagai..panas kat dalam jer la..


Sebenarnya aku tak buleh nak salahkan staff kitorang tu jugak..aku blame diri aku sendiri la pasal benda ni..dan dalam masa yang sama aku hangin kat dia gak..sepatutnya aku kene bagitau ngan resident manager bila ada group yang last minute booking..tapi malangnya aku yang bengap ni pas message kat supervisor kitorang tu je..makanya dah terharu biru skit..tapi sepatutnya supervisor kitorang tu kene la bagitau kat resident manager gak kan..tapi memang salah aku la..haih..


Nasib baik resident manager kitorang super duper man..senang jer dia settlekan..salut la..dan nasib baik gak supervisor kitorang tu sangat lah bijak dan cepat akal dia..at least dia berjaya menenangkan ati customer2 kitorang..caya lah..


Konklusinya..dua orang ni memang tulang belakang company..tu jer..tarra..


3 Mind Spoke Hand Wrote:

The Spiral Eyes said...

oh kau nak kasi tau kau hebat ya.lalalala

Redbloodsnow said...

hehehe...bengang jek kan klo kes mcm neh terjadi...hehe

hOOdedLicIOUS said...

yer la..bengang bangat..tapi ni sume pengajaran..maknenyer kene la beringat pas ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...