13.11.08

Hati gue tak berapa best sejak 2 menjak nih

Takde kene mengena la tajok ngan entry ni..so sila abaikan tajok dier..


Sebenarnya hari ni aku turun operation..sebab ade orang nak jumpak..actually bukan la nak jumpak aku sangat pon..nak jumpak resident manager..memandangkan aku yang buat dorang punya costing and deal everything makanyer aku pon kene turun padang..


Basically perbincangan berkisar pasal trip dorang nanti..activity yang dorang pilih n makan..everything settle even drag masa yang lama gak la..but as long as customer puas tak kesah la..


Pas tu pegi tengok tapak chalet baru..bukan kitorang punya la..kedah state punya..cantik babe..cadangan tu nak apply untuk manage..but tak tau la..harap tu dapat la..gambar ade aku ambik..tapi takde la aku nak letak kat sini..sebab tak siap sepenuhnya lagi pon kan..lagi pulak bukan kitorang punya pon..karang aku bagi publicity free plak..mana leh..kan..ok la..tarra..

3 Mind Spoke Hand Wrote:

The Spiral Eyes said...

aku kasi kau award..sila gi ambik kat page aku

Redbloodsnow said...

hehehe..yeke xde kene mengene..hiksss :P

sis...pe name yek
nurul ker? hehe..serkap jarang jek neh..haha

hOOdedLicIOUS said...

The Spiral Eyes,
eh..yer ker..alamak..ni first time aku dapat award..haih..ni yang buat aku soka ni..u make my day girl..


Redbloodsnow,
ahaha..uik..cam ne tau neh..ahaha..yer betoi..cume ejaan tu lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...