16.11.08

I've been tagged by The Spiral Eyes

Ni first time being tagged by someone..*heha..ni la hasilnya:




Sungguh tak sesuai..burukzz jer kan..




Close-up sket..tengok rambut aku bersepah2 tu..apa?aku tak ikut arahan tag ni?




Mak tengah keje nokz..memang la nampak cam ni..ko pk aku kat umah senang lenang..apsal pegi keje pakai tee?ko nampak logo kat baju aku tu..ni la official tee company aku..hari ni kan Sunday..takkan nak pakai suit plak kan..leh gitu..tak caye?




Ni tempat keje aku..nak yang real kene pegi sendiri..ni aku snap poster dier jer..




Lappy aku..orang soh keje aku sebok berblogging..thee hee..kantoi boss dah tau..Mrs Manager ader kat dalam bilik dier..jangan marah yer..




Siap ambik gambar telefon lagi..sila abaikan majalah pengantin tu yer..dah berkurun kat situ..thee hee..




Ni work station aku..semak kan..ni menunjukkan aku patuhi arahan tag ni..aku tak kemas pon meja aku..ahaha..*tiap2 hari pon memang cam ni..kui kui kui..



Sekarang giliran aku nak tag orang lain plak..since aku tak de ramai yang aku nak tag..aku nak tag this people jer:

  1. June
  2. Averyone yang lawat blog aku


Sila la buat tag ni sebab senang jer kan..instruction dia adalah seperti berikut:

1.Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now..

2. Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture.

3. Post that picture with NO editing.

4. Post these instruction with your picture.

5. Tag 10 people to do this.


Heva great Sunday ya..tarra..

2 Mind Spoke Hand Wrote:

The Spiral Eyes said...

nyah,amboi amboi mintak satu sebelas kau kasi.kau over tau (sila baca gaya ajwan ali ok???)

hOOdedLicIOUS said...

ahahhaha..over aket jer ma..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...