8.11.08

Kalau dah jodoh tak ke mana

Baru tadi aku dapat tahu satu berita yang sedih dari kawan aku..mak GF dia ninggal..n that girl kene force kawen ngan laki lain..dia plak takde kat sana..dia jauh nun di negara orang n only will be back in 2 months time..haih..kesian kan..dia ada mention pasal masuk spital..comma n in critical stage..tapi aku tak tau sape yang dimaksudkan..sebab aku tanya dia senyap tak jawap..ntah la..sabor jer la yang mampu..semoga semuanya selamat..kalau dah jodoh tak ke mana..

5 Mind Spoke Hand Wrote:

The Spiral Eyes said...

i hope you dont mind to become one of my follower and i will be yours.have a good day and thanks for the advice

The Spiral Eyes said...

tukar link with each other,i hope that you mean it as a follower...

hOOdedLicIOUS said...

yeahh..sure bebeh..

The Spiral Eyes said...

thanks sweetheart.i am yours now

hOOdedLicIOUS said...

selalu2 la berkunjung ke sini ye..jangan luper komen sekali..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...