6.11.08

Kursus Jahitan Asas Baju Kurung dan Jahitan Manik - Hari Pertama

Hello peep-pals..

Teka hari ni aku buat apa..thee hee..nengok ke tajok dah tau kan..aku pegi Kursus Jahitan Asas Baju Kurung dan Jahitan Manik..kenapa..?..bukan senang nak pegi kursus macam ni..nak belajar kat luar siap duit la..tapi ni free..suma bahan dorang bagi..ko bawak diri jer..tak nak lagi..?

Hari ni dorang ajar cam mana nak amik ukuran n potong kain..katanya esok nk jahit manik..hmm..susah giler nak dapat datu baju pon..pada aku la..sebab aku tak pro..pada yang pro tu memang pejam mata jer..ada yang pro pegi..sebab dia ajar cara untuk buat baju cara mass production..bukan manin tempah satu2..so ramai la pro yang ikut kursus ni..dia ada bagi tips perniagaan lagi..hmm..nanti la aku upload picas dia..


Till then..see yah..tarra..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...