9.11.08

Kursus Jahitan Asas Baju Kurung dan Jahitan Manik - Hari Ke 3

Last Saturday merupakan last day kursus jahitan yang aku ikut tu..memula nak buat sampai petang kul 4.30 pm..tapi tak jadi makanya kursus tu dipendekkan sampai tengah hari jer..semua yang ada kat situ tekun belajar pattern2 baru dari Puan Rosnah dan tenaga pengajar lain..tak kurang jugak yang menimba ilmu menjahit lain2 jenes pakaian dan bertanyakan peluang2 perniagaan..tak rugi MPWK buat kursus ni kan..


Puan Rosnah pon tak kedekut mencurahkan idea, ilmu dan pengalaman..aku rasa bertuah menjadi peserta dalam kursus ni sebab banyak ilmu dan tips yang aku dapat especially dalam perniagaan..hmm..bukan aku nak berbisnes plak..cuma aku rasakan ilmu yang aku dapat, dapat digunakan dalam kerja2 yang aku buat sekarang..dapat membantu membangunkan company ni dan expand network aku lagi..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...