14.11.08

Marie Antoinette Award- a real person, a real award


Marie Antoinette Award- a real person, a real award


Hari ni aku hepi sangat sebab ni la first time orang kasi aku award..best sesangat thank to The Spiral Eyes for this Marie Antoinette Award- a real person, a real award..i am a real person..*kes kes kes..u make my day girl..*chewah..boleh gitu..

Here are the Rules for the Award:
1. Please put the logo on your blog
2. Place a link to the person from whom you recieved the award
3. Nominate at least 7 or more blogs
4. Put the links of those blogs on your blog
5. Leave a message on their blogs to tell them.

Makne nyer sekarang aku kene kasi kat 7 orang..tapi aku takde la sebanyak 7 orang aku nak kasi..aku nak kasi kepada mereka2 yang tersenarai di bawah..kenapa aku nak kasi kat dorang..sebab dorang ni pun real..*ahaha..bleh gitu..

Kepada mereka2 yang real:

  1. Princess Red Blood Snow
  2. June

Sila la ambik yer..

2 Mind Spoke Hand Wrote:

The Spiral Eyes said...

menggembirakan sesiapa bergelar sahabat memang tugas aku..ahaks

hOOdedLicIOUS said...

yeahh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...