10.11.08

Blogger Paling Berani




Ni la first time aku nak bagi award kat orang ni..award ni aku buat khas untuk:

  • mereka2 yang berani menyuarakan pendapat tanpa takot kena bantai dan maki hamun oleh blogger2 lain..
  • mereka2 yang boleh dikategorikan sebagai laser @ mulut tak bertapis ..(thee hee..jangan marah ya)..
  • mereka2 yang tak pernah hipokrit dalam penggunaan bahasa dalam setiap entry mereka..
  • mereka2 yang selalu jadi diri mereka sendiri dan tak pernah cuba nak jadi orang lain atau pretend to be good as angle padahal teruk nak mampos..
  • mereka2 yang sentiasa tonjolkan diri mereka sebenar dan bukan berlindung disebalik bayang2 mereka sendiri..
  • mereka2 yang tahu kekurangan diri dan mengaku kelemahan diri mereka..dan
  • mereka2 yang berani kerana benar..dan tak pernah takot walaupon mereka bersalah..(ade ke cam tu)..thee hee..berani kerana benar jer..sila abaikan sentence yang satu lagi tu yer..

The Award goes to:
Pearlej
Peej
Spiral Eyes
Signorina Syima


Sudi2kan la ya ambik..


5 Mind Spoke Hand Wrote:

The Spiral Eyes said...

oooooooooooooh..aku menang lagi..boleh buat kenduri..horayyyyyyyyyyy..tengkiu...aku memang patut menang..tak sia sia aku berguru dengan azwan ali..amboi amboi amboi
thanks sayang

hOOdedLicIOUS said...

ahahah..yeah..

pearlEJ said...

wahaaaaaaaaaa..... dapat award yg paling best utk tahun nih yang.... mekasih2... mekasih bnyk2 naaa... :D

pastu kena kasik kat org lain gak ker?? hehehehhee... atau special utk 4 org nih ajaa.. hahahahahaha.... <---- soklan tak leh blah kann yang... hihihiii...

hOOdedLicIOUS said...

this one is custom made untuk uols..but kalau nak hadiahkan kat orang lain pon tak pe..cheq tak kesah..

Signorina Syima said...

huhuhuhuh aku berani ker?? aku perasan sendiri la nok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...