16.11.08

Perangai ikut perangai sape la ni..

Aku ade satu perangai yang buruk..aku kalau dah tak suke seseorang tu..tengok muka pon aku tak mau..ape jer benda dier bagi aku akan buang atau bagi balik..aku akan delete no phone dier..delete sume yang berkenaan dier..termasuk kat friendster, myspace n ntah pape lagi..aku akan delete jer kalau dier YM aku..n aku siap block email dier..bior dier tak leh email aku..kalau dier call aku cancel jer..kalau dier YM aku..aku delete je..sampai satu tahap aku akan block dari YM aku..memang aku buang habes la..


Aku bukan sesenang nak tak suke kat orang.."ko ingat orang suke ko ke sengal"..*tu aku cakap kat diri aku..kalau orang sakitkan ati aku memang aku pangkah orang tu..tak kira la sedare ke sape ke..aku ni susah nak sejok..n cepat sangat naik darah..pendendam..so aku memang sangat kejam kalau orang sakitkan ati aku..kejam psychologically la..bukan la aku nak kerat 18 ke lapah ke..


Aku sanggup pindah hostel..sanggup berhenti keje..semata2 aku malas nak tengok muka orang aku tak suka..tu contoh..belom pernah aku buat la berhenti keje..tapi kalau aku buat orang pindah bilik adela..tak payah la cite kan..sebab benda dah lama berlaku..tu sebab dia cari pasal ngan aku..*ghanaz kan..

6 Mind Spoke Hand Wrote:

Faisal Admar said...

kalau kita buat macam tu contoh: quit keje. bermakna kita dah kalah. tak perlu berhenti kerja, biarkan je dia nak buat apa pun. lama mana dia leh tahan? 100 tahun? mungkin tidak. yang penting life is too short to be unhappy :) ok?

hOOdedLicIOUS said...

Faisal Admar,

Yeah..u r rite bro..that's what i am doing now..larik sampai bila nak larik..padahal bukan salah kiter pon kan..hmm...live a good life with thousands of great smiles..yeah..sounds good to me..

Faisal Admar said...

hopefully you can overcome this. chin up dear :)

hOOdedLicIOUS said...

Faisal Admar,

Hope so bro..thanks..:D

berrykisses said...

saya pun kadang-kadang macam tu .
i mean , yang ym , call semua tu la .
hehe . :D

hOOdedLicIOUS said...

berrykisse,
same la ni..sebab kalau sill keep semua tu nanti sakit ati tengok..baik buang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...