13.11.08

Rasa hampeh

Apsal la 2 3 hari ni temper jer aku..cepat jer nak marah..sedih jer..emo jer..


Hmm..banyak sangat benda aku pk sampai dah sakit kepala aku ni..bila nak explode aku pon tak tau..aku penah kate kat diri aku "i wana stop thinking"..*uik..bleh ke..sebab aku terlalu banyak sangat pk..sampai kadang2 aku rase penuh otak aku..last2 aku nangis jer sebab dah tak leh nak pk dah..dah sakit..bleh cam tu..


Bukan aku nak emo terlebih ke ape ke kan..tapi aku memang emo pon..*kuang kuang kuang..nak jer aku tampar muka aku sendiri n kate "oi..dah la tu..ape yang ko sebok pk sampai nak brain dead ni..ko pk banyak pon masalah ko settle ke bangang?"..tapi aku tak sampai ati plak..kesian pipi aku..so aku diamkan jer la..nangis terus2an..cam hampeh..tarra..

2 Mind Spoke Hand Wrote:

Redbloodsnow said...

aiiyarrkkk...neh kes jiwa kacau tahap maxima neh yek sis..huhuhu

meh meh...zie tuhlung tampa sat..ekekekeke.. kidding sis!!! mwahhhhh!!!

hOOdedLicIOUS said...

ahaha..ahkak memang selalu jiwe kacau zie..tapi kalau orang tengok orang akan kate "yer ker jiwe kacau..aku tengok cam takde masalah jer..ceria jer"..yer itu la saye..tapi kat dalam ati ni dah bengkak bernanah..tunggu pecah jer..


P/S:tak suke nak tunjukkan rasa sedih n depress kat orang..chewah..p/s kat komen lagi..pape ntah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...