12.11.08

Congrat Congrat !!!!


Sila abaikan perut aku yang berlapis2 macam kueh lapis tu yer..



Memandangkan ibu mengandung ni dah update kat blog dia..aku dengan soka hatinya nak update pasal "teriakan baby" yang aku cakapkan dalam entry aku yang sebelom ni..sebelum ada yang buat andaian bukan2 pasal aku..yer aku blom kawen..so cam mana nak pregnant plak kan..


Aku nak wish congratulation kat June yang dah pregnant 2 bulan..bertambah2 la anak sedara aku..*Aunty Lolo's here..dalam dok takot2 tak pregnant tu dah dua bulan baby dia dalam perut..*gelak ganaz..pas ni sis jaga makan..jaga kesihatan..jangan tensi2..senyum2 selalu so that baby u nanti manis jer muka dia..ok sis..dan satu lagi..kene la gantung gambar2 baby yang cute2 dalam bilik..nanti baby tu pon cute bangat sampai rasa cam nak makan sebab terlalu cute..herkhz..makan..ahahaha..makan budok..aku rasa gigit lagi sesuai kot dari makan..cam mak lampir plak kan kalau makan..pape jer la..


P/S: kenapa entry aku kali ni warna warni..thee hee..1)sebab aku happy 2)saja nak tiru Princess Red Blood Snow buat entry yang warna warni n multi size punya wording..thee hee..jangan marah ya Zie..

5 Mind Spoke Hand Wrote:

The Spiral Eyes said...

kau bila lagi nak ngandungnya..aku dah lama dah..dari umo 18,tapi anank tak keluo keluo

hOOdedLicIOUS said...

ahhaha..sama la..aku lagi la..dari kechik memang dah ngandung..anak jer tak kuar2 sampai sekarang..ahaha..but frankly speaking..sape taknak babe..tapi jodoh belum sampai nak buek cam mano..

The Spiral Eyes said...

aku tak kisah..aku takut beranak

Redbloodsnow said...

Wahhhhh!!! tahniah wat ur fren yek sis..hehehe

hahaha..nk tiru zie nyer yek..hahaha..tiruuu jek..x kesah..huhuhu

hOOdedLicIOUS said...

She's not my fren dear..she's my sis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...