24.11.08

Ular Ular Mengular..

Pagi tadi masa aku nak pegi office..aku terserempak ngan Bomba kat dengan rumah aku..depa baru sampai..siap dengan peralatan untuk tangkap ular..sekali aku dah cam panik..sebab aku allergic ular2 ni..so aku call la rumah tanya apa cita kan..tak kuasa aku nak patah balik..


Sekali adik aku bagitau memang ada ular..kat parit jiran selang sepintu dari aku..ni yang aku malas nak dengaq ni..ular tu warna kuning..tapi bukan tedung selar..hampir nak sama..cuma ni kurang berbisa..geli aihh..tak kira species apa pon..nama kata ular ni aku memang geli n phobia..lama adik aku kata bomba dok paksa ular tu soh kuar..depa pancutkan ayaq..pon tak mau gak dia..ketegaq betoi..last2 depa pon cam give up..depa pesan suruh taboq belerang ja..


Cam mana ni..aku cam takot ja..takot bleh buat aku stress tau..sebab pas ni aku akan takot nak kuar rumah..takot nak bukak pintu pagar..cam mana..cam mannnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

4 Mind Spoke Hand Wrote:

Monkey D Luffy said...

Ko tiuo seruling macam kat india tu. suruh ular tu menari2.

hOOdedLicIOUS said...

ahahaha...nanti aku hired ko la tolong tiupkan ek..

Aku Bukan Bidadari said...

eowww..
me pun takut ular gak..
tapi kalo mimpi ular bagus tau..maknanya nk tawen hi hi hi

hOOdedLicIOUS said...

yaka..aku mimpi dah bertus kali..kena geget ular la..kena kejar ular..kene belit la ntah apa2 lagi la..sampai sekarang pon tak tawen2..cam mana tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...