20.11.08

Yo..yo..Cat Mama..yo !!




Aku rasa ni bukan musim award..tapi aku nak gak kasi award..aku lebih suka buat award sendiri..time aku rajin terlebih la..thee hee..so..ni second award aku but sendiri..chumel kan kitten tu..tapi aku kureng skit kucing..sebab aku allergic bulu dia..tapi aku suka tengok la..


Award ni aku tujukan kepada mereka2 yang ada pelihara tak kira la anak kucing ka..mama kucing ka..papa kucing ka..so kepada mereka2 yang tersenarai..sila la ambik award ni ya..

  1. Pearej
  2. Peej
  3. PrincessRedBloodSnow

2 Mind Spoke Hand Wrote:

pearlEJ said...

yibba yibba andreeeeeeeeeeeeee..... dapat lagik award... hihihihi... mekasih laling... :D

hOOdedLicIOUS said...

oh..lupa nak pi habaq kat blog kak ej..thee hee..sib bek kak ej mai jalan2 kat blog ceq kan..kalut sangat hari ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...