4.12.08

Panasnya hari ni..

Panas gila kat luaq tu..apa yang pasti aku sangat busan..dan tak tau kenapa..mungkinkah mood cuti sudah datang..ya ya..esok aku cuti..sebab apa..Kedah kan cuti Jumaat..haih..


Tadi aku balik lunch kat rumah..sekali masa aku balik tu lagu anuar zain..


Mencintaimu tak mengenal....lalalala..ntah apa lagi dia kata aku tak tau dah..


Mak aku teremo plak dengar lagu ni..sampai menitiskan air mata..dia nangis sebab dia ingat kat arwah tok aku a.k.a mak dia..kesian plak mak aku tu..so esok nak bawak dia pegi kubur Arwah parent dia..tetiba aku membayangkan..kalau sok ni tiba giliran aku berada di tempat mak aku..haih..sedih..sebak dada..emo plak aku..


Pas habes lunch aku nak balik office balik..terserempak dengan jiran aku yang baru kenduri anak dia hari tu..nanti aku update pasal kenduri dia..tertengok lak menantu dia..handsome habes..muka bolly tu..heh..sabaq2..laki orang tu..takdo la..aku saja nak memuji ciptaan Allah SWT..tak salah kan..


Ni sekarang kat office membloggingkan diri..sat gi aku nak pi pejabat pos..n nak pi bank..pastu nak pi ambik barang..bos takdak berjalan ja no..thee hee..bi la lagi kan..ok la..Kak Na dah call..tarra.

2 Mind Spoke Hand Wrote:

Monkey D Luffy said...

kat sini mendung dan hujan. besh

david santos said...

Have a nice week!
GOD BLESS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...