16.12.08

Power Ranger Merah vs Raksasa Geli

B.U.S.A.N

Itu sahaja yang dapat aku katakan untuk hari ini..kenapa..sebab aku memang tengah busan..busan tahap cipan..yang mana di saat ini kalau ada sesapa yang ajak aku men chess ka men batu seremban a.k.a batu selambut ka atau men sahiba aku nak ja..tadi Arieq ajak aku men lawan2..aku jadi Raksasa Geli *yang mana suka geletek dia..dia jadi Power Ranger Merah..aku layan kan la sat kan sebab aku pon busan gak..bebudak ni mana tau penat kan..so aku pon cam malas dah nak men..sebab penat wei..makanya aku usik2 dia kasi dia marah kat aku..heha..so dia pon merajuk la..


Sekarang ni aku busan balik..tapi aku tak mau jadi Raksasa Geli dah..aku pon tak tau nak buat apa..so aku bloghopping..tapi cam busan jugak..haih..jam pon lambat berdetik..cepat la oiiii..kalau balik pon apa yang leh aku buat kat umah kan..mak aku ngan adik aku dah tetentu layan drama hindustan kat Zee..aku nak tak nak join gak la..


Cau la..tarra..

4 Mind Spoke Hand Wrote:

The Spiral Eyes said...

ko tak dok keje dah ke jadi raksasa sayang

hOOdedLicIOUS said...

Apa nak buat..post tu jer yang ada..

Monkey D Luffy said...

jom men sorok2

hOOdedLicIOUS said...

Monkey D Luffy,
hehe..men sorok2 ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...