3.12.08

Tahniah la dapat baby baru

Aku nak wish Congratulation to kawan aku yang baru jer melahirkan anak..







Ni Zaida bestfriend aku masa sekolah teknik kat Perlis dulu..nama penoh dia Norzaida Kamaruddin..kami sesama pengawas asrama..Aku Biro Agama (jangan heran no) dia Biro Sukan..dia amik course Kejuruteraan Elektrik..Aku plak..jeng jeng jeng..rahsia..kami kongsi katil..maksud aku katil double-decker..aku atas dia bawah..locker pon dekat2..dari dorm bawah..sampai la pindah dorm atas..dia ni minat gila dengan XPDC..Mael..dia minat sebab gigi Mael tu sama ngan gigi dia..gigi tindan atau lapis..pape ntah dia ni..tu masa form 5..masa form 4 kami sebelah2 dorm..aku pon tak sure cam mana aku leh baik ngan dia..apa yang pasti dia ni memang kawan aku yang best dan brutal sekali..ala2 jantan gitu..ganaz2 manja..



Zaida n Nazri..



Ganaz2 dia..dia yang kawen dulu..ahaha..terkejut berok aku dengaq dia nak kawen ngan Nazri Mat Nayan..budak elektronik sekolah aku tu..yang suka sangat nak cari gaduh dengan aku..siap tulis2 kat buku autograph aku..ha Nazri..aku simpan lagi buku tu tau..ahaha..tu kenangan zaman sekolah..nak dekat 10 tahun dah berlalu..sebab depa ni bukan dok berkawan pon masa sekolah..kata Zaida dia start kawan ngan Nazri ni masa kat UiTM..dah jodoh nama pon kan..bukan kita yang tentukan..lalu pi mai pi mai depan mata pon kita bukan tau kot2 yang dok lalu pi mai pi mai tu jodoh kita..betoi dak..




Anak2 depa..Nazrien Danish n Nazrien Ariel Fariel..baru dia send mai kat aku tadi..



Apa yang aku nak cita kat sini adalah..kawan aku Zaida ngan Nazri ni baru ja dapat baby baru..21 Nov 2008..Anak laki jugak..ni anak 2nd la kiranya ni..anak first depa laki gak..yang sulong nama dia Nazrien Danish..yang 2nd ni nama dia Nazrien Ariel Fariel..ha engkau..glamor gitu..tak tahan..Tahniah ya..



Zaida n Danish..




Nazri n Danish..




Bulatnya mata..cam nak telan aunty ja Danish ni..




Alalala..tiutnya dia..Danish masa ni kechik lagi..sekarang musti la dah besar..dah dapat adik pon kan..



P/S: Maka bertambah besarlah ahli kelab Aunty Lolo..kenapa Aunty Lolo..?..korang yang ada anak cuba suruh anak korang sebut Nurul..bleh tak dia sebut..kalau dia tak sebut Lolo dia sebut Lolol or Lolon..cian kan..nak buat cam mana..terima la dengan hati yang redha..tsk tsk tsk..

7 Mind Spoke Hand Wrote:

The Spiral Eyes said...

biro agama??????????????????????????

Monkey D Luffy said...

tahniah jugak

hOOdedLicIOUS said...

The Spiral Eyes,
Yeah..jangan terkejut..

Monkey D Luffy,
kan kan..

makingahero said...

The baby is so so so cute...no words to explain...i liked it very much...

makingahero said...

Hey you sound good.so what i have done is that i have added your blog link to my blog.so friend you also add my link to your blog.let us share our experiences....ok friend see you in the next post bye takecare.

makingahero said...

i like the ballons that you are holding in your hands...thats nice..

hOOdedLicIOUS said...

makingahero,

erkk..thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...