13.12.08

There Go My Green Mug







Tinggal kenangan..mug peberet aku..mug kesayangan..haih..nampak dak retak tu..lepas beberapa hari aku ambik gambaq ni..cawan ni jatuh berderai kat lantai..slipped dari tangan mak aku masa dia dok menyimpan..sedih woo..aku pi Ikea cari cawan ni..dah takdak lagi..hampir nangis aku..


Mesti hampa kata aku getik kan..bukan lagu tuh..aku kalau dah suka n sayang ngan sesuatu tu aku akan jaga dia elok2..aku ada towel kechik yang aku simpan sampai sekarang..warna oren dengan gambaq bunny..aku dapat towel tu masa aku darjah 6 sebab team netball sek aku memang second place netball tournament antara sekolah..depa bagi towel ja kat kami..hampeh..aku start guna towel tu masa aku pi Uitm..hampa bayangkan lepas berapa tahun baru aku guna towel tu.. after 7 years baru aku guna..sampai la ni ada lagi..hmm..tu la aku..


Buku first ayah aku beli pon aku masih simpan lagi..ayah aku beli masa aku darjah 1..umur 7 tahun..tahun depan genap la usia buku tu 20 tahun..haih..trek suit (betoi ka eja ni) aku yang mak aku beli masa aku form 1..aku masih simpan dan pakai lagi sampai sekarang..masih elok..cuma dah lusuh skit..tapi tak nampak sangat sebab dia warna itam kan..aku memang sayang barang2 aku..nak nak plak mak n ayah aku yang belikan..sangat sayang..

2 Mind Spoke Hand Wrote:

Monkey D Luffy said...

hmmm.. sikap yang bagus.

hOOdedLicIOUS said...

Monkey D Luffy,
Bagos ke..cam burok jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...