18.12.08

Travel Malaysia 2008 - Singapore Expo Part 2

Ni sambungan dari Travel Malaysia 2008 - Singapore Expo Part 1..hari kedua..kira Travel Fair dah start la..hari ni tak menyengat sangat..sebab hari Jumaat..enjoy the picas..




Ni tengah tunggu team member lain yang pi bersarapan..kami pi Singapore Expo yang nun kat area Changi tu dengan teksi..SGD10.00 lebih la gak..




Oh ya lupa plak nak bagitau..Travel Malaysia 2008 ni buat kat Singapore Expo Hall 5..heha..sempat lagi nak ambik gambaq kat depan pintu masuk Hall 5 ni sementara nunggu lagi 2 team member..




Ni la rupa sebenar Travel Fair ni..banyak exhibitor tak sampai lagi..ya la hari first ni bukan ada apa sangat kan..tambah plak hari Jumaat..ada yang second day baru masuk hall..Exhibitors terdiri daripada hotel2, resort2 n produk2 pelancongan lain di Malaysia..ada several pengusaha coach mewah yang double-decker yang buat perjalanan dari Singapore ke Malaysia..Depa ni ada branch di Malaysia..



Yang ni booth kami..tengok la..dok depan stage..tau la depa kalau leh pasang lagu..punya la kuat..sampai nak cakap pon tak dengaq apa..kena menjerit..tension betoi..




Opening




Ni Director Tourism Malaysia Singapor..dia punya orang kanan kiri semua pompuan..bawah2 baru laki..yeahhh...


TO BE CONTINUED..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...