4.12.08

Tu dia..terbeliak2 aihh..

Hallo Peep-Pals!!


Wah3..lewat makcik berblogging hari ni..sebab apa..sebab makcik cam malas, mengantuk n otak cam tak berapa nak active ja..haih..ni semua penangan ubat-ubat bagi merawat virus fever makcik tu..sudah sudah..malas makcik nak berbasa basi lagi..


















Ha..ni la yang makcik nak citakan ni..berkenaan cadar baru makcik..murah ja nehhh...tak sampai 50 hengget aihh..100% coton plak tu..cek test dah na..order punya lama semalam baru dapat (tak la lama sangat..yang lama tu sebab silap hari tu..so pi tukaq..)..semalam gak makcik pasang..pembetulan..adik makcik pasang..marah dia kalau tak letak nama dia kan..ni memang color pebret ni..sebab apa makcik pilih yang design lagu ni..sebab cek soka yang terbeliak2 cam ni..nampak ceria ja..cam happy ja..haih..semalam makcik dah rasmikan dah..best2..cadar baru..bau kedai lagi..hua hua hua..


P/S: Ni cadar pertama cek beli guna duet cek ni..tu yang dok pom pang pom pang kat sini tu..jangan marah na..kalau marah pon..ada aku kesah?

17 Mind Spoke Hand Wrote:

makingahero said...

Nice bed sheets and thanks for adding me bye...i ll keep a track of your blog my dear friend

hOOdedLicIOUS said...

makingahero,
Thanks..yeah..will keep tracking urs 2..haha..

makingahero said...

Thanks for your lovely comments...i like you very much.

makingahero said...

By the way wat u do?

hOOdedLicIOUS said...

makingahero,
Really?chewah..i like u too..keep in touch..tetiba keep in touch..

makingahero said...

Have a great day..

hOOdedLicIOUS said...

blogging half of my day..another half i use it for work..heha..working makes me alive..chewah..

hOOdedLicIOUS said...

makingahero,
Yeah sure will..u 2..

makingahero said...

oh that seems great,well i am an electrical engineer just now only i completed my studies.next month am packing up to work in singapore..

hOOdedLicIOUS said...

wow..sounds great..wish u luck ok..

The Spiral Eyes said...

mengorat kamu ya alin....lawo cadar

hOOdedLicIOUS said...

tengok la sapa pilih..hehe..ALIN?

makingahero said...

spiral eyes is also one of my blog friend

makingahero said...

Anyways takecare.

hOOdedLicIOUS said...

yah i know..well..u too..

Monkey D Luffy said...

bunga mata ari tu

hOOdedLicIOUS said...

Monkey D Luffy,
Tahu tak pe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...