3.1.09

Abaikan Rambut aku yang golong2 tu..Sekarang pon panjang cam ni..bezanya cuma sekarang dah tak golong2 lagi..


Lagi2 aku dengan Shya..haha..this picture being taken rite after our last final year punya project..kitorang kena buat role play untuk subject Negotiation and Conflict..satu kelas di bahagi kepada 2 group..1 group as a Majikan..n another one as a Kesatuan Sekerja..Me..in Kesatuan Sekerja group..n Shya in Majikan group..it was a great experience..aku memang ada pengalaman menjadi pemerhati kepada 2 kes tuntutan Kesatuan Sekerja kepada majikan (yang real punya) masa aku buat Latihan Industri kat Industrial Relation Department dulu..so sedikit sebanyak aku tau la proses dia kan..


Memang lawak la masa ni..memang macam berlakon..mau taknya..dorang videokan tau..so adik2 yang ambik Industrial Relation & Labor Studies final year yang kena buat benda ni pasti akan go through video tu..korang leh tengok betapa lawaknya video tu..haha..aku merindui zaman belajar dulu..sangat2 merindui..so..wahai Shya yang dah tukau nama jadi Stephenie (bila plak la ko tukau nama Shya..nama Shya kan sedap..)..I miss u so much girl..


P/S: Bukan nama Stephenie tu kita bagi kat roomate Sammy dulu tu ke..sebab dia takde nama English..Apsal u yang amik nama tu?

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...