21.1.09

It's a twin !!

Gambar Sekadar Hiasan Sahaja


Congrat to HANIM, kawan aku masa di Convent dulu, atas kelahiran babies dia..kenapa babies..sebab dia dapat twin..boys lagi..sangat mengujakan bila dengar orang dapat anak kembar kan..nak jer aku lawat dia..malangnya dia di KL..so kena tunggu dia balik sini dulu la..oh ya lupa plak nak bagitau..anak dia kuar ikut tingkap..operation da..kluar awal 34 minggu plak tu..sekarang dua2 kat spital..sebab tak cukup berat n demam kuning..tapi dah ok..katanya tak lama lagi leh kuar la..


Dia delivered 6 Jan..anak awal tahun la ni..aku baru tau tadi..dia call aku..ya la..anak dalam spital..dalam incubator lagi..mesti la runsing..tapi dah ok dah anak dia..so dia call la aku bagitau..happy jer dengar kengkawan dah jadi mummy..diri sendiri bila pon tak tau la..neway..tahniah sekali lagi ya Hanim..

6 Mind Spoke Hand Wrote:

Aku Bukan Bidadari said...

ya allah.. comeynya..

hOOdedLicIOUS said...

Aku Bukan Bidadari,
erk..kak tiara..tu bukan gambar dorang..tu sekadar gambar hiasan..

Signorina Syima said...

aku kenai tak hanim tu??

*ko dah lama tak singgah komen blog aku kenapa?? nak putus kawan ke??

hOOdedLicIOUS said...

Signorina Syima,
ko tak kenal..dia kawan aku masa kat convent sini sebelom aku masok teknik..amboi tajam tol ayat ko tu..aku busy sket semenjak dua menjak ni..maklum la cuti kan..time cuti la aku nak busy pon..aku jadi silent reader jap..

Signorina Syima said...

alamaak, aku tak berniat nak bagi ko terasa...

ayat aku biasa2 saja... ko rasa macam tajam yer??? nnt aku tumpulkan.. ngeee.. ok la.. jd la silent reader..

hOOdedLicIOUS said...

Signorina Syima,
Takdo la..aku saja2 je..nak sedapkan ayat aku letak la tajam tu..huhu..busy ma..keje banyak..tau la raya cina..banyak plak orang booking la apa la..cuti panjang nama pon..yang paling leting menjawap tepon..rasa cam nak record siap2 jer..bila orang tanya aku tekan play..dengar..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...