15.1.09

Tag From Naily Anis & Syimalicious

Edited on 20th January 2009..

Memandangkan Syima pon
tag aku benda yang sama..maka aku edit la entry ni letak nama gak dia..so kira aku dah jawap tag tu la..kan..aci tak..aci la na..babe aku dah jawap kan..so ko happy2 la ok.. Entry lama kat bawah ni na..


**************



I've been tagged by Naily Anis..hai la Cik Naily..cheq takdak boipren apatah lagi spesel boipren..cam no nak jawap ni..cheq kawan ngan pompuan ja lama la ni..bukan lesbo na..cheq straight..so cheq tak tau nak jawap cam no..

What is the relationship of you and him?
I Don't have any HIM in my life so far..


2. Your 5 impressions towards him.
N/A

3. The most memorable things he had done for you.
N/A

4. The most memorable things he have said to you?
N/A


5. If he become your lover, you will...

N/A


6. If he become your enemy, you will...
N/A

7. If he become your lover, he has to improve on...on his/her
N/A

8. If he become your enemy, the reason is...
N/A

9. The most desirable thing to do on him is?
N/A

10. The overall impression of him is...
N/A


11. How do you think the people around you will feel about you?
Hmm...yang ni leh jawap..huhu..maybe dorang rasa aku ni straight forward, cold hearted & outspoken kot..

12. The character of you for yourself is?
Cakap banyak, suka berkawan, easy going, garang cam singa lapar, bila orang cuit aku, panas baran (orang kedah kata perongoih) dan lembut hati..

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
Terlalu lembut hati sampai orang pijak kepala, susah nak kata TIDAK bila orang tolong, terlalu fikirkan masalah orang lain sampai membebankan diri sendiri...sebenarnya banyak lagi..tapi yang ni yang paling tak suka..

14. The most ideal person that you wanna be is?

I wanna be the best among the best..


15. For the people who likes you, say something about them.
I like you too..


16. People to tag:

Kepada sesapa jer yang nak buat especially kepada mereka2 ini..sila la buat yer..

The Spiral Eyes

Hidayah Admar

Cik Andam a.k.a Cik Wanie

3 Mind Spoke Hand Wrote:

~ mizzAmy ~ said...

~ nasib tak kena tag. kalau tak, nak kena jawab N/A jugak la. kehkehkeh.. ~

Signorina Syima said...

beb..aku baru tag ko hari ahad lepas... :(

hOOdedLicIOUS said...

~ mizzAmy ~,
Iyo..nak buek camno..dah takdo..takkan nak purak2 ado plak kan..kang psycho plak kan..



Signorina Syima,
takpe aku letak tagged by ko gak..so kiranya aku dah jawap la tag ko tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...