20.1.09

Wahh..lamanya aku mendiam..

Olla semua !!

Huuuuyyyyoooooooo..dah 5 hari aku tak berblogging..gila kejang n kaku sekejap..bukannya apa..aku ni cam terbusy skit..kira ni dah release skit..tapi sebenarnya ada several quotation yang nak di settle kan..gila kejang otak aku dengan kira2 ni..kalau matematik sekolah rendah ka...sekolah rendah ka..add math (yang sebenarnya haram satu benda pon aku tak tau sebab aku tak pernah ambik) ka..bleh gak aku bantai2 buat sesoka hati..kalau salah cikgu tolong tunjukkan kan..habeh kuat pon dia ketok ngan pembaris kayu yang panjang warna kuning tu..yang ni kalau silap mampos aku kena potong gaji..so kena carefully buat la..kalau setakat 2 3 hengget tak kisah sangat..ni 3 4 kosong kat belakang nu..isk..naya kalau silap..


Oleh kerana otak aku beku ngan kira2 n nombor..makanya aku malas dah buat apa pon..blog korang pon aku tak sempat nak jengah..aku harap korang semuanya baik2 dan sihat2 belaka..pada yang tak sihat tu rajin2 la makan ubat..baru la cepat sihat ok..nanti sambung lagi..tarra..

2 Mind Spoke Hand Wrote:

♥miss zaza♥ said...

just dropping by to say hi!
salam ziarah =)

hOOdedLicIOUS said...

♥miss zaza♥,
Salam ziarah jugak..mekasih sebab sudi lawat blog kite..nanti kite pegi lawat awak plak..datang2 la selalu ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...