2.2.09

Sebuah Kajian di Pusat Membeli Belah

I got this from my sister..n thought of sharing it with u all..ni bukan nak offend sesapa..just for laugh..sekadar hiburan untuk mereka2 yang tensi2 ngan keje yang melambak2 menimbun2 lepas cuti panjang hari tu..jangan tensi2 ya..enjoy..


*****************


Ini adalah sekadar pemerhatian terhadap perlakuan social yg seling boleh dilihati di pusat2 membeli belah di tanah ayer..


Awek cun + balak hensem
Ini couple rileks sahaja. Tiada menunjukkan public affection yang berlebihan. Orang lain pun senang melihat mereka.


Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Sila pelhatikan balak itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak yg x kelakar mau kasik tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.


Awek tak cun + balak hensem
Kta boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Aku pun tatau apa hal. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya.Boleh diperhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkahlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terhadap itu amoi cun. Macam mau makan orang... Inseculity ploblem..


Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple tadak sapa pedulik punya pasal looo..no komen..


Awek cun berpakaian seksi
Akan ramai orang melihat awek ini. Tetapi awek ini tadak kisah sebab besar kemungkinan dia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu. Awek seksi ini suka menunjukkan buah-buahan di dada nya, atau pusat nya di khalayak ramai kelana dia tau badan nya ada power.. Seperti juga mcm kta ada kereta cantik ka rumah besar ka jam baru ka mesti kasik orang tengok, so boleh perasaan ada happy. ini awek pun sebegitu jua.


Awek tak cun berpakaian seksi
Hoiyoooo ini manyak keji punya pelempuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh, jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan "I wear sexy and I feel good" ataupun "I have the right to wear anything I want"... Sememangnya meleka melasakan bahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Wa tidak lasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh & sexy?? Tepuklah lu punya dada tanya selera ada lalu ka? Tatau apa mau cakap lagi woo..



P/S: Ntah apa2 la survey ni..tapi cam lawak gak la kan ayat2 dia..harap korang enjoy la..bagi yang tensi2 ngan keje tu..at least kureng skit tensi korang tu..kalau tak kureng gak..jangan malu2 segan pegi jumpak Psychiatrist..mungkin dia leh tolong..tarra..

2 Mind Spoke Hand Wrote:

ninin said...

salam singah....))
so damn funny entry ne....
baru pasan b4 ne xpasan pn org2 cm ne berkelakuan begitu....))

hOOdedLicIOUS said...

ninin,
haha..selama ni kita tak ambik port pon..yer la karang ada plak yang kata nak jaga tepi kain orang plak kan..tapi tu la hakikatnya..ahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...