22.3.09

I'm back..

hello Peep-pals,

Dah lama gila blog ni bersawang..dan nak 3 minggu lebih since my last entry..tu pon masa tu curik2 masa buat..banyak benda yang berlaku sepanjang 3 minggu ni..sampai tak tercerita..haih..nak mula yang mana pon dah tak tau..tapi apa2 pon nak story mory kan cita pasal launching The Tree Top Walk Sg sedim hari tu...5 March 2009 adalah merupakan hari bersejarah di mana ia merupakan hari Perasmian The Tree Top Walk Sg Sedim..The World's Longest Canopy Walk..panjangnya 925 meter..panjang kan..ha..nak tengok picas leh ke blog rasmi dia..sila klik di sini..malas plak rasanya nak upload picas..

1 Mind Spoke Hand Wrote:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

jauh tu nk sampai ujung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...