28.6.09

Demam Transformers

Mana-mana pagi orang cakap pasal Transformers..kenapa ya..sebab dia super best..hak hak hak..Jumaat lepas aku pagi tengok dengan adik aku..sangat mengujakan..rasa cam nak tengok lagi ja..part yang hero mati (sementara) tu aku cam "sedihnya..kenapa dia mati.."..tapi yer la..hero kan..mana mungkin hero mati kan..cita Shah Rukh Khan ja Hero selalu mati..


Overall cita tu..aku kasi seploh bintang..wah gila tamak..tak pe arrr..pada yang belom tengok sila la jangan lepaskan peluang pegi tengok..sangat syiok ok..lain dari Trasformers yang first tu..yang tu tak berapa best la..yang ni memang full of action la..dari mula sampai habes..2 jam setengah memang tak terasa..rasailah gegarannya di panggung chewah..promo free plak..tapi memang lain la..kalau ko tengok kat TV ngan kat cinema..kan..dia punya feel tu lain..yo la tu..huhu..


Pas habes cita transformers..aku ngan adik aku sambung tengok cita Jangan Pandang Belakang Congkak..hampeh..boring gila cita tu..adik aku nak tengok sangat...memang boring gila..sangat hambar dan slow..dan bodoh jugak..hmm..nak buat komedi..tapi tak jadi la komedi dia..nampak bodoh ada la..1 bintang pon aku kedekut nak kasi kalau cam ni tau..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...