9.9.09

Here come special serunding in town !!!

PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY YA..
Free ad..Tolong Promo untuk Mrs Manager n June ni..


MUST TRY !!!!!


Puasa dah masuk minggu kedua..baju raya tak yah cita la kan 2 bulan sebelum puasa dah pegi antar kat tailor..tailor2 zaman sekarang sebulan lagi nak puasa pon dah tak mau ambik tempahan lagi..bab kueh raya dah nak kena pk dah..most of pengusaha kueh raya dah start ambik order dari awal puasa lagi..ada yang sebelum puasa dah start promo n ambik order..zaman sekarang jarang dah orang buat sendiri..main tunjuk2 jer..tu kueh raya..apatah lagi lemang, ketupat, rendang n serunding kan..lagi la ngeri nak buat sendiri..ingat senang nak cari orng yang leh buat sedap gilos cam mak2 n nenek2 kita buat dulu..ada tu ada..1 dalam 10 ribu..ha engkau..mana nak cari..takkan nak travel 2 3 ratus km semata2 nak cari satu barang..kan..especially serunding la..memang la kat tempat korang ada..tapi paham2 jer la..bila dah banyak2 tangan ni..harga melambung la..nak murah kena pegi kilang dia la yer..tak pon ko buat sendiri..masalahnya..rajin ker..ahahah...susah...orang utara kata renyah..banyak proses..

Sebut pasal serunding..ni nak promo..Mrs Manager n June tengah buat bisnes serunding sekarang..aku dah rasa memang sedap..lain dari yang lain..ni serunding dari Kampung Laut, Kelantan..ya ya aku tau kat Pasar Siti Khatijah belambak orang jual..yang ni tak sama ok..yang ni lain dari yang lain..kalah serunding2 yang ada kat atas pasar tu..kalau tak caya try la order n rasa..mesti nak lagi punya..

So for those yang berminat bleh la click url kat bawah ni..direct dari Kampung Laut, Kelantan tau..tak banyak tangan ni..so jual murah2 ja semperna raya..bleh beli untuk mak kat kampung..pada yang dah berkahwen tu..bleh la beli untuk mak mertua..bertambah2 sayang la mak mertua korang kat korang..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...