15.9.09

Coins Sling Pouch

Lagi hasil kerja tangan aku..hehe..



Ok..yang ni rasanya lama la jugak siap..ni bukan la idea asal aku..sebenornya..adik aku yang tetiba cam teringin nak belajar..sebab aku bagitau dia yang cousin sis aku datang umah seminggu ja dah siap satu cushion..so dia cam nak jugak la belajar..kononnya la..elok dah masuk row ke 3 dia dah cam malas..ajar pon dah cam tak masuk dah..aku plak cam hangin2 nak ajar dia..so aku cadangkan tak payah la dia belajar..sebab dia pon cam hangat2 taik ayam jer..panas memula..bila cam susah skit dan cam nak give up la apa la..so aku take over la..memandangkan masa tu aku ada project lain gak tengah buat..so aku cadangkan aku buat kat dia coins pouch..tapi jenis boleh sling la..dia kata ok..so aku teruskan ja la..nak buat tali dia tu yang pening kepala..sebab panjang kan..hmm..so ni la rupanya..ok ke?


0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...