11.9.09

Lagi cushion cover dari aku..

Hello semua..




Actually yang ni dah lama gila siap..aku buat right after aku siap yang warna pink dulu..cuma..nak cari kain kapas yang color coklat tu yang susah..takde kot aku rasa..sebab merata dah aku cari takde..warna putih pon aku tak jumpak..so dok dalam gobok burok aku la nampaknya selagi aku tak jumpak material lain yang sesuai..korang rasa kalau aku guna kain kapas warna kuning air as dia punya sarung ok tak?..suggestion please...

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...