15.9.09

My Not-So-Cute Cushion Cover- Red & White Chilly Pepper -Finished

Hello Semua..

Kalau masih ingat pasal aku punya latest cushion cover yang merah menyala tu ni adalah sambungan dari entry hari tu..bukannya apa..aku kan belom siapkan yang bahagian belakang dia..so ni la nak update skit kesudahan cushion cover aku tu..haih..berpinau gak la mata..akhirnya siap..



Untuk menyenangkan aku nak kait lubang butang dia..aku guna jarum biasa untuk buat asas dia..nak guna jarum kait tu susah..habes berlubang kain dia.






Kat lubang butang ni tak susah lagi la bila dah buat asas pakai jarum biasa.



Siap 3 lubang butang..



Aku guna butang yang agak kechik..sebab butang besor dah abes..lupa nak beli lagi..



Siap Sudah..yeahhhhh...!!!

2 Mind Spoke Hand Wrote:

Signorina Syima said...

ko mangait sendri ke?? hebat seyh..

hOOdedLicIOUS said...

Signorina Syima,
yo la cik syima oi..sapa la lagi nak tolong ngaitkan untuk aku..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...